Menu

Agenda

sep 07

Adelante Challenge

Ook dit jaar organiseert de Stichting Adelante Challenge weer een handbikewedstrijd onder de naam ‘Adelante Challenge’. Deze wordt gehouden op zondag 7 september 2014. Een bijzonder uitdagende wedstrijd voor handbikers op de Geulhemerberg in Berg en Terblijt (Zuid-Limburg).

Tijdens deze handbikewedstrijd gaan de deelnemers, onder het motto ‘grenzen verleggen’ de strijd aan met en tegen elkaar. Deze wedstrijd laat zien dat er veel mogelijk is voor mensen in een rolstoel. Vele nationale en internationale handbiketoppers zoals Laura de Vaan (twee maal brons op de Olympische Spelen) en Jetze Plat (vierde tijdens de paralympische spelen in London) zullen zoals het er nu naar uitziet ook dit jaar weer aan de start verschijnen. De Adelante Challenge is de laatste wedstrijd van zes (inter)nationale hoog aangeschreven wedstrijden in de topcompetitie. Na de strijd in Berg en Terblijt zullen de eindresultaten van de competitie bekend zijn.

Meer informatie over inschrijven, programma en parcours: Adelante Challenge 2014

<toon volledige agenda