Menu

Agenda

nov 05

Adelante op Parkstad Zorgbeurs

Op zaterdag 5 november a.s. vindt de Parkstad Zorgbeurs plaats, dé gezondheidsbeurs voor jong en oud. Adelante zal aanwezig zijn op de beurs met een stand. Tevens geven Adelante medewerkers een aantal lezingen. 

De beurs vindt plaats van 10.30 tot 16.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade en de entree is gratis. De Parkstad Zorgbeurs is een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met gezondheid, een gezonde leefstijl en zorg. Tijdens de beurs wordt de bezoeker op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd over een breed aanbod van diensten en producten van meer dan honderd verschillende bedrijven en organisaties van binnen en buiten de regio.

De Parkstad Zorgbeurs is gericht op alle leeftijden. Er wordt aandacht besteed aan verschillende thema’s zoals zorg en welzijn, wellness en beauty, eten en drinken, wonen en leven, sport en leisure en leren en werken in de zorg. Maar er is ook aandacht voor zorg en financiën, zorgverzekeringen en belangenbehartiging. Er zijn diverse presentaties en lezingen, testen en metingen en de bezoekers kan deelnemen aan workshops en clinics.

Adelante zal de volgende onderwerpen laten zien aan de bezoekers:

  • Volwassenrevalidatie: Sport & bewegen, Cardio en Oncologie
  • Audiologie & communicatie: Gehoor, Tinnitus en Dyslexie 18-plussers

Lezingen door Adelante:

  • 12.30 uur: Algemeen gehoorproblemen en tinnitus, Dyon Scheijen
  • 13.30 uur: Algemeen gehoorproblemen , hulpmiddelen naast hoortoestellen + communicatietraining, Martin Stollman
  • 14.30 uur: Dyslexie 18-plussers, Johan Dekelver

Meer informatie over de beurs vindt u op www.parkstadzorgbeurs.nl

<toon volledige agenda