Menu

Agenda

jun 10

Adelanteloop 2016

Stichting Parelloop organiseert op vrijdag 10 juni 2016 wederom de Adelanteloop in Hoensbroek. Het programma is uitgebreid ten opzichte van voorgaande jaren met een 2 km-loop voor kinderen t/m 14 jaar en een 4 km-loop voor leerlingen die deelnemen aan het programma van IRun2BFit.

Programma

18.00 uur                2 km                     jeugd t/m 14 jaar
18.00 uur                4 km                     IRun2BFit
18.45 uur                4 km                     recreanten
19.15 uur                6 en 8 km               recreanten en prestatielopers

De wedstrijd vindt plaats op het terrein van Adelante, Zandbergsweg 111 in Hoensbroek. Het parcours, bestaande uit rondes van 2 km, voert over de paden op het Adelante-terrein en gaat ook even van het terrein af. De start en finish bevinden zich vlakbij het terras van Restaurant De Oase;

Schrijf je in
Doe mee en schrijf je nu in. Voorinschrijven kan tot 6 juni online of per email  (met hierin vermeld je naam, geboortedatum en afstand). Nainschrijven op de wedstrijddag is mogelijk vanaf 16.30 uur tot een half uur voor de start van het betreffende wedstrijdonderdeel. Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich op het terras van Restaurant De Oase (naast de hoofdingang).

Inschrijfkosten
Inschrijfkosten bij voorinschrijving bedragen € 5,00, te voldoen bij het ophalen van het startnummer. Kosten bij nainschrijving bedragen € 6,00. Kosten voor medewerkers Adelante, leden ParelloopRunners en jeugd t/m 17 jaar bedragen € 3,00. Voor meer informatie kijk je op de website van de Parelloop.

<toon volledige agenda