Menu

Agenda

jun 22

HandbikeBattle in Oostenrijk

Elk jaar doet Adelante mee aan de HandbikeBattle in Oostenrijk. De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd tussen handbiketeams van verschillende revalidatiecentra. Ook individuele handbikers mogen meedoen. Donderdag 22 juni is het weer zover!

Strijdtoneel is de klim richting de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveau's. Voor sommigen een pure wedstrijd voor anderen de sportieve uitdaging van het jaar. Welk team en welke handbikers gaan naar huis met de felbegeerde Battle prijzen?

Team Adelante on Wheels
Adelante on Wheels is de naam van het deelnemende team van Adelante. Adelante neemt al een aantal jaren deel aan deze adembenemende battle. Het team varieert per jaar, maar het zijn altijd revalidanten of oud-revalidanten van Adelante. Samen met hun buddy's, begeleiders en de zeer gedreven coaches bereiden de deelnemers zich voor op de grote dag.

Generale repetitie
Afgelopen week was het tijd voor een generale repetitie. In de Eifel werden, bij mooi weer en met prachtige vergezichten, zoveel mogelijk hoogtemeters gemaakt. Door meerdere deelnemers werd zelfs de 1.000 hoogtemeters van de klim in Oostenrijk ruim overschreden! Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Meer informatie vind je op de website van Adelante on Wheels en op hun Facebookpagina.

Teamfoto Adelante on Wheels 2017

<toon volledige agenda