Menu

Agenda

jun 23

Open dag woongroep De Raesdonck van Adelante

Bij De Raesdonck in Valkenburg a/d Geul biedt Adelante begeleid wonen aan in groepsvorm voor jongeren van 4 tot 18 jaar met een ernstige meervoudige beperking. In onze woongroep wonen of logeren de kinderen in een huiselijke omgeving waar ze de juiste zorg en begeleiding krijgen, passende bij hun hulpvraag. Op 23 juni a.s. is er een open dag bij De Raesdonck.

In de groep krijgt uw kind de begeleiding die hij of zij nodig heeft. De inhoud van de begeleiding kan dus voor iedereen verschillen. Ieder kind en iedere jongere heeft eigen doelstellingen die wij op basis van een uitgewerkt plan willen bereiken. Dit doen we volgens de landelijk erkende methode ‘Ervaar het maar’. Dit is een methodische werkwijze voor het stimuleren van de motoriek, de zintuigen en de communicatie in de begeleiding van mensen met een ernstige meervoudige beperking. Daarbij richten we ons op alle mogelijke activiteiten en situaties die uw kind in het dagelijkse leven kan tegenkomen.

In de woongroep ligt het accent op verzorging en begeleiding in een pedagogisch of therapeutisch klimaat, waarbij we een aangename en huiselijke sfeer nastreven. Elke bewoner van De Raesdonck heeft een eigen slaapkamer. Gezamenlijk worden twee woonkamers, een keuken en een tuin gedeeld. De jongeren die bij De Raesdonck wonen, volgen onderwijs of maken gebruik van een dagbesteding buitenshuis. Naast het dagprogramma is er in de woongroep gelegenheid voor spel en ontspanning. 

Kom kijken!
U kunt vrijblijvend binnen lopen op vrijdag 23 juni tussen 10.00 en 14.00 uur bij Adelante in Valkenburg a/d Geul.

Meer informatie?
Lees verder op onze website of neem contact op met het Servicebureau.  

Het Servicebureau is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur via t. 045 – 528 26 00 of via sbk@adelante-zorggroep.nl.

Woongroep De Raesdonck 
Onderstestraat 29 
6301 KA Valkenburg a/d Geul

Open Dag Bij Woongroep De Raesdonck

<toon volledige agenda