Menu

Agenda

jun 10

Officiële opening expertisecentrum Gehoor, Spraak & Taal in Roermond

Het expertisecentrum Gehoor, Spraak & Taal opent haar vernieuwde vestiging op vrijdag 10 juni 2022 in Roermond. 

We starten met een open dag waarbij u een kijkje kunt nemen bij de verschillende organisaties, gevolgd door het officiële gedeelte met de opening door de wethouder en een inhoudelijke lezing over “ONZE taal”. Bekijk het programma in onderstaande flyer.

Voor het officiële gedeelte vragen we u om aan te meldenklik hier of op de onderstaande link in de flyer.
We hopen u te mogen verwelkomen op vrijdag 10 juni 2022 aan de Jagerstraat in Roermond.

Het programma:

In het expertisecentrum werken Adelante audiologie & communicatie, Koninklijke Kentalis en de Mgr. Hanssen samen met het Nt2 Mundium College. De ketenpartners zetten zich in voor kinderen met ernstige auditieve en communicatieve beperkingen. Ze ondersteunen elkaar en geven invulling aan het hele palet van diagnostiek, behandeling en onderwijs aan kinderen met gehoor-, spraak- en taalproblemen.

<toon volledige agenda