Menu

Omdat elk kind een knuffel verdient

30 januari 2014

Afgelopen donderdag 23 januari nam Adelante kinderrevalidatie 53 handgemaakte knuffels in ontvangst.

Imara is in maart 2013 met het Project Knuf gestart. Haar doel is om zoveel mogelijk kindjes die ziek en/of gehandicapt zijn op te vrolijken met een handgemaakte knuffel. Ondertussen helpen al heel veel mensen vanuit thuis mee met het maken van deze leuke knuffels. Locaties waarvoor ook knuffels worden gemaakt zijn; kinderafdelingen van Orbis, Atrium, azM en Macedonië.

14 JAN KI Project Knuf Jpg


Project Knuf gaat er ook voor zorgen dat Adelante kinderrevalidatie jaarlijks ongeveer 50 knuffels krijgt. Deze zelfgemaakte knuffels worden verdeeld over de afdelingen waar kinderen klinisch worden opgenomen voor een intensieve revalidatie/observatie en voor de therapeutische peutergroepen. Zo zal er voor ieder kind die een opname krijgt alvast een knuffeltje klaar liggen bij aankomst op zijn of haar bedje. Zodat ze een 'vriendje' hebben als steun in deze, vaak moeilijke, periode. Meer informatie over dit project zie http://projectknuf.blogspot.nl

 

 

<toon alle berichten