Menu

Prijsuitreiking bijzondere BijZOndeR

8 december 2014

Op 2 december is, zoals ieder jaar gebruikelijk, de bijzondere BijZOndeR georganiseerd.

 Bijzondere BijZOndeR bijeenkomst 2 december 2014

Ook dit jaar hebben veel medewerkers uit het revalidatienetwerk en daarbuiten hun werk laten zien via posters en demonstraties. In totaal zijn 67 inzendingen gepresenteerd. De uitwisseling van gedachten, ideeën en zienswijzen tussen de vele bezoekers onderling is uitbundig en inspirerend geweest.

De Bijzondere BijZOndeR-prijs is dit jaar gewonnen door Renée Heerkens, Albere Köke en Rob Smeets met hun onderzoek getiteld “Het sensomotorische conflict: Nieuwe behandelmogelijkheden voor chronische pijn”. 

BijZOndeR bijeenkomst

Ieder jaar wordt in december de zogenaamde bijzondere BijZOndeR georganiseerd: dé bijeenkomst van medewerkers voor medewerkers. Dit jaar werd deze bijeenkomst voor de 8e keer op rij georganiseerd.

Medewerkers uit het hele revalidatienetwerk Limburg werden uitgenodigd hun projecten, protocollen, zorgvernieuwingen en andere onderwerpen die voor de revalidatie interessant zijn, te presenteren via posters, marktkraampjes, demonstraties etc.

<toon alle berichten