Menu

Dansgroep Adelante bij Internationaal Buikdansfestival Heerlen

31 maart 2014

Vanaf 2014 kunnen mensen met een beperking zumba- of buikdanslessen volgen bij Adelante in Hoensbroek, dansgroep ‘Dance with no limit’.

Het is voor mensen met een beperking vaak lastig om aansluiting te vinden bij een reguliere dansgroep. Ook in Zuid-Limburg zijn er helaas nog maar weinig aangepaste mogelijkheden voor buikdansen en zumba. Zowel revalidanten als ex-revalidanten kunnen deelnemen aan deze dansgroep. Iedereen met een beperking kan hieraan meedoen, zittend vanuit een rolstoel/stoel of aangepast staand.

14 MRT Zumba


Op zaterdag 15 maart hebben enkele (ex-) revalidanten van Adelante een demonstratie gegeven bij het Internationaal Buikdansfestival in Heerlen. Henny van Dijk-Bijlsma, Laura Bakker-Loo en Edith Jacob hebben mogen schitteren op de bühne. Een gevoel van ‘trotsheid’ kwam naar boven. ‘Trots dat we dit nog kunnen en dat we dit nog mogen meemaken’, ‘We hadden niet gedacht dit ooit nog te kunnen doen’, was een van hun reacties na het optreden. Wat een prestatie!

 

De dansgroep aangepast zumba en buikdans wordt gegeven op maandag van 16.00u tot 17.00u.

<toon alle berichten