Menu

Campagne ZEKER, informatiebeveiliging in de zorginstelling

19 oktober 2015

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) ondersteunt haar leden met een bewustwordingscampagne informatiebeveiliging ZEKER.

Deze campagne helpt de kennis over online veiligheid te vergroten en start op 26 oktober 2015 en duurt tot 6 november. Deze campagne gaat over eigen verantwoordelijkheid in veilig en verantwoord omgaan met gevoelige informatie. De campagne ZEKER sluit aan bij de landelijke ‘Alert online’ campagne, een initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap.

Adelante heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom nemen wij deel aan deze campagne. Met deze deelname wil Adelante het belang onderschrijven van het voortdurend werken aan verbeteren en borgen van de veiligheid!

 

ZEKER  Logo Alertonline

<toon alle berichten