Menu

Het Gezicht van Adelante - deel 10

4 mei 2015

Elke week komen er bij Adelante vele cliënten, patiënten en bezoekers over de vloer. En elke dag staan onze gedreven en enthousiaste medewerkers klaar die beloven het beste uit zichzelf en u te halen om de grenzen van het haalbare zo ver mogelijk op te rekken. Zo krijgt iedereen bij ons de juist zorg die hij of zij verdient.

Maar wie zijn onze medewerkers? Wat zijn de drijfveren, waar zijn ze trots op en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Elke twee weken op maandag brengen wij op Facebook een van hen onder de aandacht – dan presenteren wij: “Het gezicht van Adelante”. Hiermee geven wij u een nog beter beeld van wie wij zijn en wat wij doen.

Deze week is dat Patricia Melchers, al 20 jaar portier bij Adelante en sinds kort ook gastvrouw!

Lees hier wat haar raakt als het op haar werk aan komt.

<toon alle berichten