Menu

Zuyderland locatie Sittard, Cicero Zorggroep en Adelante slaan de handen ineen

17 augustus 2015

Per 1 september kunnen CVA patiënten na de behandeling in het ziekenhuis binnen 24 uur terecht op de CVA Stepped Care Unit van Cicero en Adelante. Hier begint vervolgens direct het revalidatietraject. De samenwerking zorgt voor een goede doorstroming van patiënten en daarnaast voor het meest optimale behandeltraject.

Een samenwerking als deze kwam al eerder tot stand met, toen nog, het Atrium ziekenhuis in Heerlen en met het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Cicero en Adelante hebben dus al ervaring met deze manier van werken en zijn hier zeer tevreden over. De nieuwe samenwerking met Zuyderland is daarom weer een mooie stap voorwaarts!

Wilt u meer weten over onze CVA Stepped Care Unit?

Lees dan het cliëntverhaal van Willy Quinten

Willy Quinten

<toon alle berichten