Menu

Adelante zoekt hardlopers voor renevenement Wings for Life

17 maart 2016

Zondag 8 mei a.s. vindt het jaarlijkse hardloopevenement Wings for Life plaats. Tijdens dit evenement lopen wereldwijd mensen voor een goed doel. De opbrengst gaat volledig naar onderzoek naar het genezen van dwarslaesies. Adelante wil een hardloopteam vormen dat namens Adelante de Wings for Life run in Breda loopt. Iedereen kan meedoen; hardlopers en deelnemers in een rolstoel, van beginners tot topsporters. Deelname wordt vergoed door Adelante. Doe je ook mee?

Moskou: wat als je de hele wereld aan het rennen kon krijgen? Iedereen, over heel de wereld, op dezelfde dag, op hetzelfde moment. Een race van epische proporties met maar één overgebleven hardloper aan het einde. Het leek een onmogelijk plan, maar het is uitgemond in de Wings for Life run die in 2014 voor het eerst plaatsvond en inmiddels voor de derde keer georganiseerd wordt.

Ieder z'n eigen afstand
Op 34 locaties over de hele wereld starten mensen op hetzelfde tijdstip (11.00 UTC) met de run. In Nederland vindt Wings for Life plaats in Breda. Om 13.00 uur wordt er gestart. De run vindt plaats in een mooie groene omgeving. De finish is niet de eindstreep maar een Catcher Car. Het doel van de run is om voor de Catcher Car te blijven, die steeds dichterbij komt. Hoe ver kom jij voordat de rijdende eindstreep je inhaalt?

Ren voor diegenen die dat niet kunnen
Het inschrijfgeld (dat volledig vergoed wordt door Adelante) gaat voor 100% naar onderzoek naar de genezing van dwarslaesies. Wings for Life financiert wereldwijd wetenschappelijk onderzoek en klinische studies van wereldklasse, gericht op de genezing van ruggenmergletsel. Ren jij ook voor diegenen die het niet kunnen? Meld je aan voor het Adelante team door een e-mail te sturen naar Boris Hellenbrand. Nodig ook familie, vrienden en kennissen uit; iedereen kan mee rennen in het Adelante team!

Meer informatie vind je op de website van Wings for Life.  

<toon alle berichten