Menu

Een dag in de wolken meemaken?

18 april 2016

Op zaterdag 30 april vindt voor de derde keer ‘On Wings’ plaats. On Wings is ‘an amazing day for amazing people’. Van 10.00 tot 18.00 uur worden er op de luchtmachtbasis van Koksijde in België vlieg gerelateerde activiteiten georganiseerd voor jong en oud met een fysieke beperking (en hun familie). 

Van motorvliegen, ULM-vliegen en zweefvliegen tot parachutespringen, boogschieten, een ballonvaart en een flight simulator. Onmogelijk voor mensen met een beperking? Niets is minder waar! Ben je avontuurlijk aangelegd? Grijp dan nu je kans! De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue. Meer informatie en aanmelden kan via activiteiten@towalkagain.be of T. 0032(0)14 539 562.

On Wings wordt georganiseerd door het Belgian Handflight Fund en To Walk Again. Het Belgian Handflight Fund heeft het recreatief vliegen voor personen met een beperking aan de onderste ledematen mogelijk gemaakt. To Walk Again organiseert regelmatig sportdagen voor personen met een fysieke beperking onder de noemer ‘On Wheels’.

Bekijk de flyer van On Wings Koksijde.

Locatie:
West Aviation Club
Ten Bogaerdelaan 15
8670 Koksijde (België)

 

Naamloos (1)

<toon alle berichten