Menu

Met trots presenteren wij: het Adelante strategisch beleidsplan 2017-2019

31 januari 2017

Met trots presenteren wij het Adelante strategisch beleidsplan 2017-2019 voor onze cliënten en relaties. Onder leiding van de Raad van Bestuur van Adelante zijn onze ambities, uitdagingen en kansen voor de komende jaren geformuleerd in dit plan.

Bekijk hieronder de online versie van het strategisch beleidsplan* (inclusief interviews en filmpjes) met onze belangrijkste speerpunten. De speerpunten zien we als leidraad voor al ons handelen en zullen regelmatig in onze communicatie worden ingezet.

Het strategisch beleidsplan is een drijfveer om samen, met z’n allen, het maximale uit onszelf te blijven halen en onze grenzen te blijven verleggen. Met de blik gericht op morgen, de toekomst. Doorgaan en het beste uit onszelf en onze cliënten halen. Dat is precies waar Adelante voor staat! 

 

 

*Let op! U heeft de laatste nieuwe browserversie (Internet Explorer, Chrome etc.) nodig om bovenstaand digitaal beleidsplan te kunnen openen. Lukt het niet? Download dan de nieuwste versie van uw browser of klik op deze pagina rechtsbovenop de afbeelding, en download ons strategisch beleidsplan via We Transfer. 

<toon alle berichten