Menu

Binnenkijken bij De Valkhorst

14 februari 2017

Vandaag in de rubriek 'Adelante in panorama' op Facebook een panoramafoto van de supergezellige 'woonkamer 1' van De Valkhorst bij Adelante in Valkenburg. 

Het kan voorkomen dat een kind door een ongeval, chronische ziekte of een postoperatieve ingreep tijdelijk of langdurig verpleegkundige zorg, intensieve begeleiding en therapie nodig heeft. In de meeste gevallen kunnen de behandelingen en therapieën poliklinisch plaatsvinden bij Adelante. Soms is echter intensieve klinische revalidatiezorg nodig. Bij de klinische afdeling De Valkhorst van Adelante kunnen kinderen terecht voor opname, zorg en goede begeleiding. 

De Valkhorst biedt zorg in een huiselijke omgeving. Kinderen verblijven samen met maximaal 12 andere kinderen in een kleinschalige (woon)omgeving. In principe heeft elk kind een eigen slaapkamer, soms deelt het een kamer met een leeftijdgenootje. Samen maken de kinderen in het huis gebruik van deze gemeenschappelijke woonkamer, een grote keuken en een tuin. 

In deze woonkamer wordt er samen met de kinderen gegeten en gedronken, spelletjes gedaan en geknutseld. De twee boxen zijn voor de allerkleinsten, zodat toezicht altijd mogelijk is. Aangrenzend aan de woonkamer zie je ook de keuken. De foto is genomen vanuit de speelruimte.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met het servicebureau van Adelante in Valkenburg a/d Geul. Het servicebureau is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en bereikbaar via 045-5282600. 

Heb je een specifieke wens qua 360° foto? Heb je een locatie bij Adelante in gedachte die je nog graag beter zou willen bekijken? Laat het dan weten via een reactie op onze Facebookpagina. We gaan ons best doen om alle wensen aan bod te laten komen!

Klik op de foto voor een vergroting.

Woonkamer 1_Valkhorst Valkenburg

<toon alle berichten