Menu

Kaartverkoop voor 'Yaro Jungle' van Musical Unlimited gestart

7 februari 2017

Vandaag is de kaartverkoop voor de jubileumvoorstelling van Muscial Unlimited van Adelante van start gegaan. 

Op zondag 11 juni a.s. om 15.00 uur schitteren onze sterren in de musical Yaro Jungle in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via de website van het theater. Ze kosten €10,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar betalen €6,25. Let op, vol=vol.

Musical Unlimited
Musical Unlimited is een musicalgroep voor kinderen en jongeren met lichamelijke beperking, meervoudige en/of verstandelijke beperking. Na de grote successen van de afgelopen 4 jaar staan we met Musical Unlimited voor ons 5 jarig bestaan. We brengen een geheel eigen productie op de planken. Musical Unlimited is onderdeel van de Dagopvang van Adelante. Iedere les zijn we bezig met zang, dans en spel en geven vorm aan Yaro Jungle. De lessen worden gegeven door twee ervaren musicaldocenten. Daarnaast is er een professionele begeleiding vanuit de Dagopvang.

De voorstelling
Diep in de jungle vinden de dieren een jongetje. Niemand weet wie hij is, waar hij vandaan komt en hoe hij daar terecht is gekomen. Maar de dieren nemen hem op in hun groep en zorgen voor hem. Ze noemen hem Yaro en dat betekent ‘zoon’. Zo groeit Yaro op in de jungle en hij is gelukkig. Maar helaas zijn niet alle dieren zijn vriend en sommige lusten hem wel rauw! Toch voelt Yaro dat hij anders is dan zijn vrienden en wanneer hij de mooie Rose ontmoet raakt hij verward. Rose brengt niet alleen zijn hart, maar ook de jungle in gevaar. Moet Yaro kiezen tussen twee werelden?


Poster Yaro Jungle

<toon alle berichten