Menu

Kom langs en ervaar Virtual Reality!

12 februari 2017

Kom op dinsdag 14 februari tussen 12.00 en 13.00 uur naar de centrale hal van Adelante in Hoensbroek om kennis te maken met Virual Reality.

Het bedrijf YellowBird komt naar Adelante om hun Virtual Reality oplossingen voor te stellen. Er worden die dag verschillende sessies gepland (ergotherapie, arts/verpleging, rolstoeltraining, school) en in de pauze willen we ook graag medewerkers en cliënten de mogelijkheid geven om langs te komen. Iedereen mag het ervaren, input en feedback geven.

YellowBird is nu vooral bekend van de VRiendje toepassing (www.vr-iendje.nl), ingezet in ziekenhuizen en scholen. Ze willen samen met Adelante gaan bekijken hoe zij dit ook voor revalidatie kunnen ontwikkelen en optimaliseren.

Kom langs en ontdek het zelf. Vragen? Mail naar Lisa Morsink.

VR-iendje

<toon alle berichten