Menu

Week van het Oorsuizen 2017

2 februari 2017

Deze week, van 6 tot 10 februari, is de jaarlijkse Week van het Oorsuizen. Het thema van deze week is ‘Je bent niet alleen!’. Stichting Hoormij organiseert de Week van het Oorsuizen voor herkenning en erkenning. Je kunt tijdens deze week verschillende bijeenkomsten bezoeken en lotgenoten ontmoeten, zie kalender.

Adelante geeft meer uitleg over oorsuizen tijdens haar open dag op zaterdag 18 maart, locatie Hoensbroek. Want oorsuizen, oftewel tinnitus, is een groeiende aandoening die vooral onder jongeren toeneemt (filmpje preventie oorsuizen). Ruim 1 miljoen mensen hebben inmiddels een vorm van oorsuizen. Mensen die een constante piep, suis of fluit horen, krijgen vaak van hun arts de boodschap ‘het is niet te genezen, leer er maar mee leven’. Dat laatste is echter makkelijker gezegd dan gedaan, maar er is wel degelijk hulp te halen. Zien we u op 18 maart in Hoensbroek?

<toon alle berichten